Jobba hos oss

JOBBA HOS OSS:

Att arbeta på Eksgården är roligt, fartfyllt och lättsamt. Vi sätter alltid gästen i första hand och arbetar efter kvalitét och inte kvantitet. Under sommartid är vi ett 30-tal anställda som tillsammans skapar kanske Ölands mysigaste gårdshotell. Vi söker inte efter personerna med de mest imponerande cv:t utan vi vill arbeta tillsammans med personer som är pigga, glada och intresserade av mat och dryck. Tidigare erfarenheter av restaurang och hotell är såklart meriterande men det viktigaste är att du precis som vi vill göra Eksgården till en avkopplande och härlig plats att besöka.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på: info@eksgarden.com

Just nu söker vi följande tjänster:

Husfru
Husfru sökes till Eksgården på östra Öland. Rollen innebär övergripande ansvar för hotellet städavdelning. Arbetstiderna är förlagda till dagtid cirka 09:00 – 16:30 men spänner sig över alla veckans dagar. I rollen krävs det att du är noggrann, effektiv och har öga för detaljer, du kommer vara den sista som befinner sig på hotellrummen innan våra gäster checkar in.

Tidigare erfarenheter av arbete på hotell och med liknande tjänster är meriterande men inte ett krav. Krav är dock att du kan göra dig förstådd på svenska eller engelska samt att du kan ta dig till Eksgården med egen bil då det inte finns kollektivtrafik på östra öland under sommartid. För rätt person finns det möjlighet till boende på gården under begränsad period.

Tjänsten är en visstidsanställning april – september med chans till förlängning.

Frukostpersonal
April – September söker vi ett härligt morgonpiggt gäng som vill ge våra hotellgäster bästa starten på dagen. Istället för traditionell frukostbuffé packar vi picknickkorgar åt alla våra hotellgäster med noggrant utvalt innehåll. Som med all mat vi serverar på gården är även frukosten lokalproducerad, t.ex. med öländska jordgubbar eller vår hembakade bröd.

Tjänsten är förlagd 5 dagar i veckan 06:00 – 11:30 , för den som önskar finns det möjlighet att arbeta i t.ex. receptionen, på städ eller i restaurangen fram till kl 15:00.

Servitör/Servitris
April-September (med chans till förlängning) vill vi komplettera vårt team med 3-5 personer som älskar att ge bra service. Vi kräver inte någon tidigare erfarenhet men du ska tycka om att prata med människor, kunna ta eget ansvar och vara nyfiken på mat och dryck.

Tjänsten är främst förlagd till kvällstid alla veckans dagar 15-22:00 eller 16-23:00 men tiderna kan variera.

Kockar & Sommelier
Säsongen spänner sig över april-september men både starttid och sluttid kan vara flexibel. Vill man bo kvar på ön så har man goda möjligheter till förlängning/fast jobb året runt. Grunden i vår matlagning är alltid lokal och öländsk så långt det går, men vi tar givetvis även inspiration från andra delar och länder. Lika mycket som maten är i vårt fokus så är även drycken en mycket viktig del för oss här på gården.

Köksbiträde
Vi söker köksbiträde som brinner för matlagning och vill lära sig mer om att jobba i kök. Utbildning av något slag är givetvis meriterande men lika viktigt är din personlighet och driv. Grunden i vår matlagning är alltid lokal och öländsk så långt det går, men vi tar givetvis även inspiration från andra delar. Lika mycket som maten är i vårt fokus så är även drycken en mycket viktig del för oss här på gården.

Söker gör du genom att maila till: info@eksgarden.com