Julbord

Jultabberaset på Eksgården 2020

Under december månad tänder vi brasan, klär granen och pyntar Eksgården i vinterskrud. I vår mysiga restaurang dukar vi varje adventshelg upp till julbord på julens läckerheter och på innergården serverar vi rykande het glögg. Välkommen till oss på östra Öland. Bordsbokning görs över telefon 0725137970 eller på mail info@eksgarden.com

Pris julbord vuxen : 525 kr
Pris julbord Barn: 250 kr upp till 12år.

OBS! Med anledning av den ökade smittspridningen i Kalmar län läs informationen nedan:

På grund av det rådande läget och de nya restriktionerna både lokalt i Kalmar län och de senaste från regeringen igår har vi med tungt hjärta bestämt att ställa in våra julbord i år. Vi har verkligen kämpat in i det sista och funderat på hur vi ska kunna genomföra dem men har ni kommit fram till att det helt enkelt inte går. 

Vi kommer istället erbjuda er att köpa julbord som take away mellan den 18 december och den 23 december. Ni kan köpa julbordet i sin helhet med alla 7 serveringar eller utvalda delar så som t.ex. sillar eller det kalla. 

Den 5 december kommer vi tillsammans med Hembygdsföreningen och andra aktörer ha en vinterdag hos oss. Det kommer då finnas möjlighet att beställa jultallrik, fika och köpa julgranar och andra lokala hantverk. Den dagen kommer vi ha öppet mellan 10:00 och 15:00. 

Det är otroligt tråkigt att inte kunna ha julbord på vår fina gård i år. Men vi har inget annat val än att anpassa oss och vi är så otroligt glada för att så många har visat intresse för julbord och vill stötta oss genom detta. 
Varmt välkomna att höra av er om ni har några frågor. 

Med vänlig hälsning, 
Lovisa & Gunnar