Våra boenderum håller genomgående god komfort med sänglinne, frotté och hygienartiklar. Vi har flertalet dubbelrum med eget badrum eller dubbelrum med delat badrum. Vi erbjuder också flera unika hus och lägenheter att hyra med tillgång till eget kök och badrum med plats för 4-6personer. Alla våra sängar är delbara. Att efter middagen gå till sängs i något av våra rum och vakna upp till lugnet på landet är att uppleva Eksgården fullt ut.

Incheckning sker från klockan 15:00 och cyklar finns till utlåning för den som vill ta en tur ner till havet ca 2,5km – här kan vi erbjuda en fikakorg med filt att ta med på cykelturen (förbokas innan ankomst). Receptionen håller öppet så länge restaurangen är öppen, ankommer ni senare än 21:00 önskar vi gärna att vi meddelar oss det innan ankomst. 

Frukost serveras från kl 8:00 till 9:30. Vi kan självklart ordan med frukostkorg till rummet om ni önskar tidigare eller sen frukost. Utcheckning sker innan 11:00.

Notera att ett urval av våra rum finns bokningsbara i formuläret nedan, finner ni inte önskat datum kontakta oss så hjälper vi er med det. 

RUM

Dubbelrum med eget badrum, – 1 200:- inkl. frukost.

Dubbelrum med delat badrum,  1 050:- inkl. frukost. 

(badrummet ligger i anslutning till rummet och delas mellan 2-3 rum).  

 

HUS & LÄGENHET 

4-bäddslägenhet/hus 2 050:-/natt

6-bäddslägenhet/hus 2 450:-/natt

(Alla hus/lägenheter inkluderar handdukar, sänglinne och hygienartiklar. Slutstäd samt frukost finns som tillval. Vid bokning av lägenhet 3 nätter eller fler ingår slutstäd).  

(Vid avbokning senare än 72 timmar innan er bokning debiteras första natten, vid avbokning senare än 24 timmar innan incheckning debiteras hela vistelsen) 

Långtidshyra av lägenhet. Vi hyr ut nyrenoverade lägenheter med hög standard för boende under längre perioder, storlek från 50 upp till 100kvm med upp till 4 rum och kök, vänligen kontakta oss för mer information och prisuppgifter.